Podmlađivanje prirodnim ribljim kolagenom

Nastanak kolagen centra ADUT

Radeći već punih 30 godina trudili smo se da svojim vernim dugogodišnjim klijentima obezbedimo kvalitetnu negu lica, tela i noktiju. Sarađivali smo sa poznatim svetskim profesionalnim brendovima i uz pomoć njihovih preparata zadovoljavali visoke standarde iz oblasti kozmetologije. Nastojali smo da na što prirodniji način izgled naših klijenata dovedemo do savršenstva. Ponekad nam je bilo teško u tome, ali na našu veliku sreću su se pre par godina pojavili zastupnici poljske kuće “COLWAY” i ponudili nam neverovatno rešenje. Danas Kolagen centar ADUT nudi proizvode kuće COLWAY, proizvode na bazi čistog ribljeg kolagena.

Kolagen – eliksir mladosti – spoj zdravlja i lepote – senzacija 21. veka

Uz pomoć saveta stručnjaka iz COLWAY-a došli smo do saznanja da je za rešenje svakog problema na koži potreban dodatni stimulans iznutra. Zapravo, njihovi naučnici su proizveli eliksir mladosti, jedini na svetu koji sa sigurnošću na prirodan način regeneriše celokupni ljudski organizam.

U početku smo bili skeptični, ali smo se vrlo brzo, zajedno sa našim klijentima, uverili da suplementi i preparati iz njihovog programa dovode do neverovatno brzog rešenja svakog kozmetološkog, pa čak i zdravstvenog problema.

Njihov celukupan program se sastoji od skupa visokokvalitetnih komponenti na bazi ribljeg kolagena (u vidu kapsula i preparata) koji implementacijom u ili na ljudski organizam u vrlo kratkom roku dovodi do veoma vidljivih rezultata.

Prezentacija COLWAY proizvoda u našem centru

Svakog radnog dana u intervalu od 10h do 18h vrešimo prezentaciju COLWAY proizvoda u našem centru ADUT na adresi Milana Rakića 36a (preko puta Šeste beogradske gimnazije).

Pozivom na broj 064/261-20-63 možete zakazati svoj termin i na taj način se podrobnije informisati o celokupnom asortimanu na bazi kolagena. Prilikom posete moguće je dobiti besplatnu masažu lica živim ribljim kolagenom kako biste se i sami uverili u delotvornost ovih čudesnih preparata.

Naši stručnjaci će se potruditi da iz “COLWAY” programa izaberete ono što je najbolje za vas bilo da su problemi iz oblasti kozmetologije ili prevencije starenja organizma.

Način kupovine COLWAY proizvoda

Proizvode na bazi kolagena iz COLWAY asortimana moguće je poručiti preko našeg sajta (online shop-a), putem telefona pozivom na broj: 064/261-20-63 ili u našem maloprodajnom objektu u ulici Milana Rakića 36a (preko puta Šeste beogradske gimnazije).