Često Postavljana Pitanja

Koji je najbolji kolagen u Srbiji?

Najbolji kolagen koji možete pronaći u Srbiji je revolucionarni Colway kolagen koji su razvili renomirani poljski naučnici. Baziran na živom ribljem kolagenu koji je liofiliziran, ovaj kolagen ima biotehnološki najnapredniju formulu na svetu. Više o živom ribljem kolagenu možete pročitati ovde

Koji je najbolji kolagen za kosti i zglobove?

Postoji više vrsta kolagena, ali Colway stručnjaci smatraju da je najpoželjnije koristiti živi riblji kolagen jer je on po svojoj strukturi najbliži kolagenu koja se nalazi u našem organizmu, pa se samim tim i najlakše apsorbuje. 

Koji je najbolji kolagen za lice?

Za svoje lice uvek želimo najbolje, pa vam zato preporučujemo Colway kozmetiku i suplemente na bazi živog ribljeg kolagena. Poljski živi riblji kolagen koji se nalazi u ovim proizvodima je dobijen procesom liofilizacije iz ribe i najsličniji je kolagenu koji se nalazi u našoj koži. Iz tog razloga, Colway kolagen se najbolje i najlakše apsorbuje. 

Koja je preporučena dnevna doza kolagena?

Dnevni unos kolagena bi trebao biti između 2.5 i 10 grama.

Koliko dugo treba piti kolagen?

Već nakon mesec dana uzimanja suplemenata na bazi kolagena ćete primetiti prednosti i poboljšanja, ali za najbolje rezultate Colway stručnjaci preporučuju uzimanje suplemenata bar 3 meseca. 

Kada je najbolje piti kolagen?

Jedini tačan odgovor na ovo pitanje je: kada vama odgovara! Neki saveti koje vam možemo ponuditi su da ukoliko imate problema sa varenjem ili crevima, kolagen uzimate ujutru na prazan stomak. Za miran i kvalitetniji san možete uzeti kolagen pre spavanja. Ukoliko želite da bolje kontrolišete nivo šećera u krvi, probajte da uzimate kolagen pre obroka. 

Koji je najbolji riblji kolagen?

Postoji više vrsta ribljeg kolagena, ali ubedljivo najbolji je kolagen koji se dobija procesom liofilizacije. Liofilizirani živi riblji kolagen je čist i kvalitetan, bez prisustva virusa i bakterija. Izolacijom kolagena iz riblje kože procesom liofilizacije zadržana je njegova originalna, niskomolekularna struktura koje se fantastično implementira u ljudski organizam i prodire u njegove najdublje slojeve, podmlađujući ga iznutra. 

Koje vrste kolagena postoje? 

Postoji veliki broj tipova kolagena, ali tipovi I,II, III se najčešće mogu pronaći u suplementima i kozmetici jer su ove vrste kolagena zadužene za očuvanje nivoa kolagena u našoj kosi, koži, notkima i kostima. Osim toga kolagen može biti goveđi, pileći, svinjski i riblji. Colway proizvodi su bazirani na živom ribljem kolagenu jer se najlakše apsorbuje s obzirom da je najsličniji kolagenu u našem organizmu. Suplemente kolagena takođe možete pronaći u različitim formama. Colway kolagen vam dolazi u vidu prirodnih kapsula koje su veoma lake za konzumaciju i nemaju neprijatan ukus za razliku od tečnih vrsta kolagena. 

Koji su simptomi nedostatka kolagena?

Ako u telu nemate dovoljno kolagena, obično ćete iskusiti znake starenja. Simptomi mogu uključivati nabiranje i opuštanje kože, slabost mišića, bolne zglobove, slabe kosti, lomljivu kosu i nokte i problematičnu kožu.

Koji su najbolji suplementi za menopauzu?

Kao najbolje suplemente za menopauzu Colway stručnjaci preporučuju prirodne suplemente na bazi živog ribljeg kolagena koji je dokazano efikasan u ublažavanju simptoma menopauze. Colway Colvita kolagen kapsule u kombinaciji sa Colway prirodnim vitaminom C su dobitna kombinacija. 

Koji je najbolji kompleks B vitamina?

Colway vitamin B Axanta je najbolji vitamin B na tržištu jer sadrži astaksantin u kombinaciji sa piperinom. Vrlo je snažan antioksidant, a pri tome ne dovodi do povećanja apetita i kilaže. 

Koji vitamin C je najbolji?

Colway prirodni vitamin C koji sadrži suvi ekstrakt gorke pomorandže i heljdinih klica je najbolji izvor čistog i prirodnog vitamina C koji možete dobiti u organskim kapsulama.

Koja je najbolja krema sa kolagenom?

Kreme koje sadrže visok procenat živog ribljeg kolagena, poput Colway Atelokrem MC2 koja sadrži atelokolagen, prokolagen i tropokolagen su idealne. 

Koja je cena ribljeg kolagena? 

Cene ribljeg kolagena i Colway proizvoda su dostupne na našem online shop-u. Možete ih proveriti ovde